Petak, 26. travnja 2024.

VRBIN JUBILEJ Grad i rukometaši Koprivničancima poklanjaju Opću opasnost i još mnogo toga!

Rukometni klub Koprivnica Hangar 18 organizirat će početkom veljače jubilarni 25. po redu Memorijalni turnir ‘Goran Vrbošić Vrba’, a zahvaljujući Gradu Koprivnici bit će to zaista događaj za pamćenje.

Četvrt stoljeća turnira u spomen na Koprivničanca i igrača RK Koprivnica Gorana Vrbošića koji je kao dragovoljac izgubio život u Domovinskom ratu obilježit će svečanom akademijom i dvama koncertima, a koprivnički rukometaši posebno su ponosni na sportski dio.

Naime, turnir će, između ostalog, biti poseban jer će s prvim sastavima nastupiti najbolja hrvatska momčad PPD Zagreb, protiv koje će Koprivničanci igrati u polufinalu, i druga najbolja hrvatska momčad Nexe iz Našica te Zaprešić.

Turnir će se igrati u subotu, 3. veljače, za kada je zakazana i svečana akademija na kojoj će biti prikazan film o Vrbi. Na svečanoj akademiji prisustvovat će Počasno-zaštitna bojna Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske koja će biti prisutna i kod polaganja vijenca na grob stradalom rukometašu Koprivnice.

Kasnije tog dana u dvorani Srednje škole nastupit će, kao što smo već objavili, popularna Opća opasnost. Ulaz na koncert bit će slobodan uz predočenje ulaznice, a više informacije o tome gdje će se one moći podići bit će objavljeno kroz nekoliko dana.

Dan ranije, u petak 2. veljače u dvorani Domoljub tradicionalni turnir uveličat će svojim koncertima Klapa Hrvatske ratne mornarice i Jazz orkestar Oružanih snaga Republike Hrvatske. I za ovaj koncert ulaz će biti slobodan uz predočenje besplatnih ulaznica.

zatvori