Ponedjeljak, 2. rujna 2024.

U četiri prometne nesreće šestero ozlijeđenih, mrtav pijan vozač ozlijedio dva policijska službenika

Šest je osoba ozlijeđeno u prometnim nesrećama koje su se jučer i noćas dogodile na području Podravine i Prigorja, doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Prva se dogodila oko 11 sati u Gornjoj Rijeci, na zapadnom kraju županije. Zbog neprilagođene brzine čelno su se sudarila dva osobna automobila, pri čemu su četiri osobe lakše ozlijeđene: oboje vozača i dvoje putnika. Nesreću je prouzročila 30-godišnja vozačica koja je zbog neprilagođene brzine prešla na drugu stranu kolnika.

Prometna nesreća u Gornjoj Rijeci. Izvor: prigorski.hr

Oko 40 minuta kasnije osobni automobil sletio je u odvodni kanal na Đelekovečkoj cesti u Koprivnici, kod spomen-područja Danica. Ozlijeđenih nije bilo.

Još jedna lakša nesreća dogodila se oko 13 sati, također u Koprivnici. Na parkiralištu u Ulici Miklinovec prilikom nepropisnog kretanja unazad automobil je udario u drugi, parkirani automobil.

Naposljetku, noćas oko 1:15 u Kolodvorskoj ulici u Kalinovcu vozač osobnog automobila (55) udario je u zaustavljeni automobil koji je stajao na kolniku s uključena sva četiri pokazivača smjera zbog policijske kontrole. Ispred njega bio je policijski automobil u koji je prilikom sudara zaustavljeno vozilo odbačeno. Policijski službenici lakše su ozlijeđeni, a vozač koji je prouzročio nesreću imao je 2,46 promila alkohola u organizmu.

zatvori