Subota, 25. svibnja 2024.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađen je nestali Branko Kolarević

Potraga za nestalim Brankom Kolarevićem (61) iz Šemovaca završila je tragično. Kako neslužbeno doznajemo, nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

Tijelo je pronađeno oko 17:40 na području između Svete Ane i Hampovice, u šumovitom predjelu zvanom Generalski breg, nekoliko kilometara od Šemovaca. Policijska uprava koprivničko-križevačka potvrdila nam je pronalazak tijela. Više informacija bit će poznato nakon što se obave očevidne radnje i pregled mrtvozornika.

Kolarević je nestao u nedjelju poslijepodne nakon što je otišao u svoju uobičajenu šetnju Bilogorom. Kako se do mraka nije vratio kući, obitelj je pokrenula potragu. Za njim su danas tragali sumještani, vatrogasci, policija, Hrvatska gorska služba spašavanja i drugi dobrovoljci.

Branko je radio kao vozač kamiona u bjelovarskoj šumariji i teren kojim je šetao vrlo je dobro poznavao. Od prije dvije godine je u mirovini. Od članice obitelji doznajemo da si je posložio život kao rijetko tko. Pazio je na zdravlje, nije bio sklon alkoholu te je uživao u obiteljskom skladu. Stoga je mogućnost samoubojstva kao mogući uzrok njegova nestanka odmah isključena.

Bio je dobar i prijazan čovjek. Mnogo ga je ljudi poznavalo. Nikad nije odbio pružiti zatraženu pomoć. Da ga cijene kao čovjeka, vidi se i tijekom ova dva dana kad su se mnogi, bez posebna poziva, uključili u potragu za Brankom.

zatvori