Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

POČINJU PRIPREME ZA PROLJEĆE Evo gdje će Farmaceuti trenirati i protiv koga će igrati

Nogometaši Slaven Belupa u ponedjeljak, 8. siječnja, startaju s pripremama za nadolazeći proljetni dio prvenstva. Podsjetimo, u prvoj ovogodišnjoj prvenstvenoj utakmici Farmaceuti će 9. veljače gostovati u Zaprešiću kod Intera.

Kako bi što spremniji dočekali tu utakmicu, ali i sve one nakon nje, Slavenaši će pod paskom trenera Tomislava Ivkovića i njegovih pomoćnika u ponedjeljak krenuti s pripremama na koprivničkom Gradskom stadionu. Ako vrijeme dopusti, a prema prognozama bi trebalo, prvih 12 dana Slaven će odraditi u svojem gradu.

Od 20. do 31.1. koprivnički prvoligaš odlazi u Medulin gdje će sudjelovati na međunarodnom turniru Arena Cup 2018. gdje će odigrati tri do pet prijateljskih utakmica. Protivnici na turniru bit će poznati naknadno.

Što se tiče klubova s kojima su već dogovorene prijateljske utakmice, Farmaceuti će 16. siječnja igrati u Koprivnici protiv Brinja iz Grosuplja, slovenskog trećeligaša. Ako vremenske prilike to ne dopuste, utakmica će se igrati na jednom od terena s umjetnim travnjakom u Zagrebu.

Trećeg dana veljače naši nogometaši u generalki će gostovati u Budimpešti gdje će igrati protiv Ferencvarosa u njegovom trening kampu. Spomenimo i da će se nastaviti s utakmicama između dviju prvenstvenih utakmica kako bi priliku dobili igrači koji manje igraju pa će tako 14. veljače u Koprivnici gostovati Siofok.

Velik broj pripremih utakmica sugerira da trener Ivković ima itekako u planu ekipi dati “svoj štih”. Kako je i sam rekao, tijekom prvenstva je bilo teško mijenjati postulate koje je postavio bivši trener Željko Kopić te će tek nakon priprema Slaven početi dobivati konture momčadi kakvu on želi imati u svojim rukama.

Slušaj uživo
zatvori