Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

FOTO/VIDEO Slaven Belupo u magli krenuo s pripremama za proljeće, u momčad stigla nova lica

Nogometaši Slaven Belupa na koprivničkom su Gradskom stadionu danas počeli s pripremama za proljetni dio domaćeg prvenstva.

Trener Tomislav Ivković odradio je prozivku i momčad poveo na prvi ovogodišnji trening. Kao što je bilo i najavljeno, stigla su i neka nova lica: Tome KitanovskiDavid Puclin novi su igrači Farmaceuta, pristigli iz Istre 1961. Na probi su Vlatko Stojanovski, napadač iz Dugopolja, te Damir Bektić iz njemačke Herthe, bivši U-17 reprezentativac Njemačke.

Osim njih, momčadi su pridruženi i vratar Damjan Kurtanjek koji se vratio s posudbe iz NK Koprivnice, te vezni igrač Arijan Brković iz Slavenovih kadeta.

Današnjem prvom treningu odazvali su se svi igrači osim Mirka Ivanovskog koji će stići naknadno te Kristijana Bistrovića zbog liječničkih pregleda. Vrijedi spomenuti i kako Slaven Belupo ima novog kondicijskog trenera Luku Bašića koji je, kao i Kitanovski i Puclin, stigao iz Pule.

Prema planu i programu priprema, Slaven Belupo u Koprivnici će trenirati do 20. siječnja. Prvu prijateljsku utakmicu igrat će 16.1. sa slovenskim trećeligašem Brinjem iz Grosuplja. Ako vremenski uvjeti u Koprivnici budu nepovoljni, igrat će se na umjetnoj travi u Zagrebu. Od 20. do kraja mjeseca Farmaceuti će trenirati u Medulinu gdje će sudjelovati i na tradicionalnom međunarodnom Arena Cupu. Potom će 3. veljače odigrati prijateljsku provjeru s Ferencvarosem u Budimpešti, a na Valentinovo u Koprivnicu dolazi Siofok.

Proljetni dio prvenstva počinje 9. veljače, a Slavenu je prva utakmica gostovanje u Zaprešiću kod Intera.

 

Nogometni Klub Slaven Belupo počeo je s pripremama za proljetni dio sezone.

Posted by Drava.info on Monday, January 8, 2018

 

Slušaj uživo
zatvori