Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Evo koga vodimo na predstavu ‘Igra u dvoje’

Svevremenska priča o ljubavnoj strasti i preklapanju života i teatra, ‘Igra u dvoje’ Tita Strozzija u režiji Saše Broz stiže u Koprivnicu, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Dvije ulaznice za predstavu “Igra u dvoje” osvojila je Nikolina Zerdin. Čestitamo!

U četvrtak, 25. siječnja u 19:30 sati u koprivničkom Domoljubu gostuje Glumačka družina Histrion sa predstavom “Igra u dvoje” po istoimenom tekstu Tita Strozzija, pod redateljskom palicom Saše Broz uz adaptaciju Dore Delbianco.

“Igra u dvoje” humorna je drama Tita Strozzija napisana u njegovoj najsnažnijoj književnoj, poslijeratnoj fazi. To je djelo hommage autorovoj posvećenosti i dubokoj strasti prema kazalištu kojem je kao glumac, pisac, redatelj, prevoditelj i pedagog posvetio cijeli svoj život.

“Igru” dvoje ljudi, koju je istaknuti hrvatski glumac, pisac i redatelj davne 1956. napisao za sebe i svoju suprugu, glumicu Elizu Gerner, u najnovijoj produkciji Glumačke družine Histrion igraju Strozzijeva unuka Dora Fišter-Toš i Janko Popović Volarić. Skladatelj glazbe je Matej Meštrović.

U tekst je utkan vječni dvoboj žene i muškarca gdje je jedino pravilo da nema pravila i gdje su dopuštena sva raspoloživa oružja. Bez obzira na to što je “Igra u dvoje” pisana za Nju i Njega, ova drama nam razotkriva mnoštvo likova.

Predstava počinje u 19:30 sati, a ulaznice po cijeni od 40,00 kn možete kupiti na blagajni Domoljuba (Starogradska 1, Koprivnica) radnim danom od 7:00 – 19:00 sati ili rezervirati putem e-maila [email protected] ili na broj 048 621 117.

 

zatvori