Četvrtak, 25. travnja 2024.

GOTOVI PRAZNICI Počelo je drugo polugodište, koprivničke osnovce dočekale su i neke novosti

Danas je počelo drugo polugodište. 2.476 koprivničkih osnovaca vratilo se nakon zimskih praznika u svoje školske klupe.

Zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec uvjerena je da će drugo polugodište za sve biti još uspješnije, tim više što su praznici bili prilika za dodatna ulaganja kojima su poboljšani uvjeti za kvalitetnije izvođenje nastave:

— Nabavljena je nova oprema za školske kuhinje u školama Đuro Ester i Antun Nemčić Gostovinski, vrijedna nešto više od 78.000 kuna. U nekoliko učionica OŠ Braća Radić obnovljeni su parketi. Valja napomenuti da smo danas započeli s obilaskom naših osnovnih škola, i matičnih i područnih, kako bismo se na licu mjesta uvjerili što našim osnovnoškolcima još nedostaje, što im je još potrebno. Cilj nam je omogućiti što bolje uvjete za školovanje.

Zamjenica koprivničkog gradonačelnika pozvala je na oprez u prometu kako bismo svi zajedno zaštitili naše najmlađe sugrađane:

— Zamolila bih sve naše sudionike u prometu da još više pripaze na naše najmlađe, da poštuju prometne propise, naročito oko škola. A svim učenicima i njihovim nastavnicima te svima angažiranim u našim školama, želim uspješno drugo polugodište.

zatvori