Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

ZIMSKA LIGA VEČERAS Posljednje seniorske utakmice prije knock-out faze, Zrinski protiv Tene kod veterana

Pred nama su posljednje utakmice grupne faze u seniorskoj konkurenciji Pan Zimske lige, natjecanja koje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Prvu utakmicu, od 16 sati, igrat će koprivnička Agro-kuća Vrtni centar i križevački Kakadu. Križevčani su s četiri boda u dvije utakmice osigurali 1/16 finala, dok su Koprivničanci u gotovo bezizlaznoj situaciji jer bi im trebala pobjeda s velikom gol-razlikom kako bi ušli u konkurenciju najboljih četvrtih ekipa u grupama.

Nakon njih će na teren Romantičari i Restoran Zrinski Gradnja Invest, a od 17:20 na parketu će biti CB Petica i CB Active juniori. Obje ekipe tražit će svoju prvu pobjedu na ovogodišnjoj Zimskoj ligi. MNK Club 75 Kotoriba snage će odmjeriti protiv CB Gardena. Club 75 do sada ima dvije pobjede, dok Garden na svom kontu ima tri boda.

Derbi za prvo mjesto u svojoj grupi igrat će CB Novi Scorpion i MOD Gradnja. Obje ekipe imaju po dvije pobjede. U boljoj poziciji je MOD jer mu je za prvo mjesto dovoljan i bod zbog bolje gol-razlike. Posljednju utakmicu današnjeg programa igrat će CDB Tena i Restoran Pekara Zrinski.

Raspored – subota, 6.1.
16:00 CB Kakadu Križevci – Agro-kuća Vrtni centar
16:40 Romantičari – Restoran Zrinski Gradnja Invest
17:20 CB Petica – CB Active juniori
18:00 MNK Club 75 Kotoriba – CB Garden
18:40 CB Novi Scorpion – MOD gradnja
19:20 CDB Tena – Restoran Pekara Zrinski

Slušaj uživo
zatvori