Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

NEMA ODMORA NA ZIMSKOJ LIGI Večeras na parketu favoriti za naslov, igraju se i prve utakmice 1/4 finala veterana

Nema odmora za malonogometaše na Pan Zimskoj ligi, natjecanju koje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info. Današnji program nudi nam osam novih utakmica, četiri susreta 1/16 finala seniorskog turnira i četiri susreta 1/4 finala u veteranskim pro i comfort kategorijama.

Program će otvoriti Starigrad i Bimbo u 16:30, a nakon njih će na teren Active Commerce i Caffe/Disco bar Tena. Obje utakmice igrat će se u comfort kategoriji, a nakon njih, od 17:40, snage će odmjeravati seniori.

Playbox Mr. Jack pokušat će opravdati ulogu favorita protiv CB-a Novi Scorpion, a u turniru će pokušati ostati osvajač Đurđevačkog Božića Knjigovodstvo DD/CB 048/Restoran Mia koji igra protiv Multistara.

Jedan od glavnih favorita Pan Zimske lige MNK Cvjetno Poliklinika Milojević od 19 sati odmjerit će snage s Meteora produkcijom, a CB Loop Superprint igrat će protiv Sabarije.

Posljednje dvije utakmice bit će u konkurenciji veterana pro. Prvi će na parket u 20:20 Restoran Zrinski Gradnja Invest i www.kudumija.hr, a nakon njih današnji program zaključit će OPG Radiček, Petgrad i Niko Trade i Niba Tours Hotel Barba.

Raspored – utorak, 9. siječnja
16:30 Starigrad – Bimbo
17:05 Active Commerce – CDB Tena
17:40 Playbox Mr. Jack – CB Novi Scorpion
18:20 Multistar – Knjigovodstvo DD/CB 048/Restoran Mia
19:00 MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Meteora produkcija
19:40 CB Loop Superprint – Sabarija
20:20 Restoran Zrinski Gradnja Invest – www.kudumija.hr
20:55 OPG Radiček, Petgrad & Niko Trade – Niba Tours/Hotel Barba

Slušaj uživo
zatvori