Subota, 27. travnja 2024.

Mladen Mađer: Dragutin Korošec dovoljno je pridonio radu županijskih ljekarni, dajte priliku mladima

Predsjednik županijske organizacije HSS-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Mađer medijima je uputio priopćenje u kojemu poručuje kako Dragutin Korošec ne bi trebao biti ponovno imenovan ravnateljem županijskih Ljekarni Koprivnica.

— S obzirom na mogućnost da bi gospodin Dragutin Korošec ponovno mogao biti izabran na mjesto ravnatelja županijskih ljekarni, dužan sam reagirati — kaže Mađer u dopisu. — Smatram kako je g. Korošec sa svojih 75 godina života više nego dovoljno pridonio radu županijskih ljekarni te zaslužuje otići u mirovinu.

Mađer pritom ističe kako su u našoj županiji u studenom 2017. godine evidentirane 3.024 nezaposlene osobe, od čega je 1.087 mladih koji čekaju priliku za zaposlenje.

— Apeliram na župana Korena da uzme u obzir ovu moju sugestiju i tako pokaže kako se ne radi o još jednom u nizu političkih uhljebljivanja. Nadam se da je dvanaest godina, koliko je gospodin Korošec bio na čelu županijskih ljekarni, sasvim dovoljna nagrada za odanost — kaže Mađer te dodaje:

— Ako pak nije, nadam se da će se županijski HDZ koji podržava župana Korena, probuditi iz zimskog sna i barem na ovom primjeru pokazati kako im je društveni interes važniji od vlasti — zaključuje Mađer.

zatvori