Petak, 26. travnja 2024.

KRISTIJAN BISTROVIĆ OSTVARIO TRANSFER ŽIVOTA Mladi veznjak potpisao za ruskog velikana, evo detalja

Mladi, sada već bivši, nogometaš Slaven Belupa Kristijan Bistrović ostvario je transfer života. Jučer se u španjolskom Alicanteu pridružio svojim novim suigračima iz ruskog velikana CSKA iz Moskve, a danas je potpisao ugovor nakon što je proteklih dana prolazio temeljite liječničke preglede u Njemačkoj.

Iako je transfer bio dogovoren još u studenom prošle godine, strogo je čuvan u tajnosti kako se ne bi izjalovio. Danas je sve postalo službeno, a popularni Kiki stavio je potpis na četiri i pol godine dug ugovor koji bi mu, kako neslužbeno doznajemo, u prvih 12 mjeseci trebao donijeti gotovo 200 tisuća eura zarade, a svake iduće godine po 60 tisuća eura više.

Interes Rusa krenuo je nakon prijateljske utakmice Farmaceuta i moskovskog Spartaka u kojoj je u izlogu bio stoper Nikola Katić, a na kraju je “na svjetla pozornice” odličnom partijom dospio Bistrović.

Slaven Belupo bi od transfera Bistrovića u CSKA trebao zaraditi između 500 i 600 tisuća eura što je sigurno velika injekcija u proračun koprivničkog prvoligaša koja omogućuje mirnih godinu dana poslovanja bez pritiska što se financija tiče.

zatvori