Petak, 26. travnja 2024.

KALENDAR MANIFESTACIJA Sva turistička događanja u Podravini i Prigorju na jednom mjestu

Kalendar manifestacija u Koprivničko-križevačkoj županiji u 2018. godini izašao je iz tiska.

Riječ je o kalendaru koji još od 2007. godine izdaje Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije. Ovogodišnje izdanje tiskano je na 32 stranice na dva jezika, hrvatskom i engleskom, u prepoznatljivom formatu i dizajnu te s novim fotografijama pruža osnovne podatke o manifestacijama koje će se tijekom 2018. godine održavati u Podravini i Prigorju.

Kao i svake godine, posebno su predstavljene velike manifestacije u županiji: Ribolovci svome gradu, Križevačko veliko spravišče, Picokijada, Podravski motivi, Međunarodni folklorni festival “Iz bakine škrinje”, Velika Gospa u Molvama, Renesansni festival, Dan sv. Marka Križevčanina te manifestacije koje organizira županijska Turistička zajednica: Country vikend, Velika martinjska špelancija i dobro znani projekt Pisanica od srca.

Foto: TZ Koprivničko-križevačke županije / Mirko Hanžeković.

Istaknuto mjesto zauzela je i iznimna izložna Hommage á Picasso koja će se od 15. travnja do 30. rujna moći razgledati u Galeriji Stari grad u Đurđevcu.

Kalendar se može nabaviti u turističkim zajednicama, hotelima i putničkim agencijama, a bit će objavljen i na web stranicama županijske Turističke zajednice. Tiskan je u nakladi od 1000 primjeraka.

zatvori