Nedjelja, 5. svibnja 2024.

HRVOJE GREGURIĆ ‘Šaptač devama’ prijavio se na ‘Ljubav je na selu’, evo kakvu ženu traži

Timaritelj đurđevačkih deva Hrvoje Gregurić (39) prijavio se na RTL-ov show ‘Ljubav je na selu’. Nada se da će upravo tamo konačno pronaći pravu ljubav.

— Toliko sam dugo sam da ne vidim drugi način na koji bih upoznao nekoga — rekao je Tamari Bregović za 24sata. — Vidio sam emisiju kao spas. Već dugo ne izlazim. Smeta mi buka, smeta mi puno ljudi, nisam više za to.

Hrvoje je razveden, a iz braka ima dva sina. Prijavio se na nagovor jednog od njih, 14-godišnjeg Martina. Kakvu ženu traži?

— Nije mi problem pustiti da je netko “glavniji” od mene. Volim kad je žena samouvjerena i nije joj problem uzeti stvar u svoje ruke. Godine mi nisu važne. Preferiram brinete, ali izgled nije presudan. Važno je da bude cura ili žena na mjestu — rekao je Hrvoje za 24sata i dodaje: Kad ju vidi, znat će da je ona prava.

Hrvoje Gregurić. Izvor: privatna arhiva / rtl.hr

Hrvoje je iz Donjih Zdjelica kod Hampovice. Bavi se uzgojem autohtone hrvatske peradi, a osim toga uzgaja i svinje, konje, koze i paunove. Trenutno radi kao timaritelj deva u Hrvatskoj Sahari u Đurđevcu i kaže da je to “najljepši posao na svijetu jer su deve divlje, ali i najdivnije životinje”.

Osim toga, aktivan je član Povijesne udruge Sv. Juraj koja se bavi rekonstrukcijom povijesnih bitki. Strastveni je ribič, ali sve teže pronalazi vrijeme za taj hobi. Razveden je i ima dvojicu sinova, za koje kaže da su mu sve na svijetu. Razvod mu je bio najteža situacija u životu, ali tvrdi da je to iza njega i da je spreman krenuti naprijed. Prijavio se jer zaista želi pronaći ljubav i nada se da naći nekoga tko ima malo ljubavi za njega, stoji u njegovoj biografiji na stranicama RTL-ovog showa “Ljubav je na selu”.

zatvori