Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Mladi Slavenaši osvojili obje titule Memorijala Branimira Jedvaja

Ekipe NK Slaven i NK Slaven Belupo okrunile su se peharima za prvo mjesto Memorijala Branimir Jedvaj, turnira za mlađe i starije pionire koji se igra u sklopu Pan Zimske lige, natjecanja koje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Ekipa NK Slaven naslov je osvojila u konkurenciji mlađih pionira pobjedom nad Podravinom. U regularnom dijelu susreta rezultat je bio 0:0 iako su mladi nogometaši pogađali prečke i stative na obje strane. Na kraju su Slavenaši bili sretniji i spretniji u udarcima sa sedam metara.

U finalu starijih pionira odlučio je jedan gol i to onaj kojeg je postigao Dominik Štajerec minutu prije kraja susreta. Dominik je svojim pogotkom donio naslov ekipi NK Slaven Belupo, dok je drugo mjesto pripalo đurđevačkom Graničaru.

– Jako sam zadovoljan što smo osvojili naslov, ali prije svega najzadovoljniji sam svojim dečkima koji su tijekom cijelog turnira igrali odličan nogomet. Htio bih pohvaliti organizaciju ovog Memorijala koji je organiziran na vrhunskoj razini u čast jednom velikom čovjeku kao što je bio naš Branimir. Vraćamo se i iduće godine kada će nam ponovno cilj biti osvojiti naslov – rekao nam je trener Slaven Belupa Karlo Galinec.

Treće mjesto u konkurenciji mlađih pionira osvojila je ekipa OŠ Braća Radić pobjedom nad Bjelovarskim dječacima rezultatom 2:0. Pogotke su postigli Henezi i Martinec.

I u starijoj kategoriji treće mjesto osvojili su Radićevci slavivši preokretom protiv Križevaca rezultatom 2:1. Križevčane je u vodstvo doveo Srbljinović, a za preokret su zabili Bartolić i Lončarić.

Memorijal prof. Branimir Jedvaj
MLAĐI PIONIRI – UTAKMICA ZA 3. MJESTO
OŠ ¨Braća Radić¨ Koprivnica – Bjelovarski dječaci 2:0
STARIJI PIONIRI – UTAKMICA ZA 3. MJESTO
OŠ ¨Braća Radić¨ – NK Križevci 2:1
MLAĐI PIONIRI – FINALE
NK Slaven – NK Podravina 0:0 (2:1)
STARIJI PIONIRI – FINALE
NK Slaven Belupo – NK Graničar Đurđevac 1:0

 

Finale mlađih pionira: NK Slaven – NK Podravina 0:0

Posted by Drava.info on Sunday, January 14, 2018

 

 

Penali

Posted by Drava.info on Sunday, January 14, 2018

 

 

Stariji pioniri, finale: NK Slaven Belupo – NK Graničar Đurđevac

Posted by Drava.info on Sunday, January 14, 2018

 

 

STARIJI PIONIRI – FINALE
NK Slaven Belupo – NK Graničar Đurđevac

Posted by Drava.info on Sunday, January 14, 2018

 

zatvori