Utorak, 1. listopada 2024.

FOTO: STARTALI GRAĐEVINARI Tehnika se pojačala s tri igrača, a još dvojica bi mogla stići do utorka, “Cilj je zadržavanje trenutne pozicije”

Nogometaši županijskog drugoligaša Tehnike danas su startali s pripremama za proljetni dio prvenstva. Trener Valentin Knapić i njegovi igrači odradili su prvi trening na terenu s umjetnim travnjakom na koprivničkom Gradskom stadionu.

Kako je klub obavijestio svoje navijače putem Facebook stranice, dres Građevinara od ovog proljeća će nositi Bojan Virovec koji dolazi iz drnjanskog Tomislava te Zoran Matijaković koji je jesenas branio boje legradskog Graničara. Također, u klub se nakon ozljede  vratio Dejan Halusek, a priključio se i Vedran Harmadi.

– Još smo u pregovorima s dvojicom igrača čiji se eventualni dolazak očekuje do utorka. Kao glavni cilj u proljetnom dijelu prvenstva je navedeno zadržavanje trenutne pozicije, te pripreme za 40 godina kluba na svim organizacijskim razinama – poručili su putem svoje Facebook stranice Tehnikaši.

Podsjetimo, Građevinari su nakon prvog dijela sezone drugoplasirana momčad s 25 osvojenih bodova, osam manje od lidera prvenstva Lipe iz Hlebina. Što se tiče odlazaka, koprivničkog drugoligaša napustili su Goran Jadan, Marko Markušić, Mislav Matijević i Borno Blašković.

Iz kluba su najavili kako će se skupština kluba održati sredinom veljače.

 

Slušaj uživo
zatvori