Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Lijepa nogometašica privukla je sve poglede iz publike

Osmina finala križevačkog malonogometnog turnira Ožujsko-KTC u srijedu nije bila posebna samo zbog odličnih malonogometnih ogleda, već i zbog toga što je za ekipu Big Bang sjajnu utakmicu odigrala hrvatska nogometna reprezentativka Monika Conjar (22), piše prigorski.hr.

Big Bang je pobijedio Meradog 6:0, a Monika je u igru ušla umjesto Jerka Leke i dobila veliki pljesak križevačke publike.

— Prvi puta sam u Križevcima i prvi puta sam na turniru s muškima. Ovo je stvarno veliko iskustvo, pogotovo igrati na tako velikom turniru. Sviđa mi se, voljela bih i dalje igrati na ovaj način — rekla je Monika Conjar i otkrila nam kako je došlo do suradnje s Big Bangom.

— Igrala sam na Kutiji šibica i pošto se znam s nekim dečkima, pitali su me u zezanciji da dođem igrati za njih. Onda je voditelj bio jako ozbiljan s tim prijedlogom i tako je došlo do ove suradnje. Na Kutiji sam igrala za Polikliniku Milojević. Nesretno smo ispale u četvrtzavršnici jer smo sve cure iz velikog nogometa — kazala je Monika i uputila poruku djevojkama koje razmišljaju o sportskoj karijeri: — S kojim god sportom se djevojke žele baviti, samo trebaju slijediti svoje snove.

Slušaj uživo
zatvori