Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Ratne igre ponovno su u Kampusu, a mi smo izvukli sretnike kojima poklanjamo trening airsofta

Koprivnički Kampus ove će subote ponovno postati središnje mjesto ljubitelja airsofta u Hrvatskoj.

Na prvom ovogodišnjem susretu Airsoft udruge Podravina, pod nazivom OP Ghetto III, sudjelovat će više od 130 natjecatelja iz 31 prijavljenog kluba s područja Lijepe naše.

— Riječ je o jednom manjem jednodnevnom susretu na koji dolaze ekipe iz najviše iz sjeverozapadne Hrvatske, a imamo i ekipa iz Like. Sam susret zamislili smo kao sukob farmaceutskih industrija u budućnosti i pobunjeničkih snaga — najavio nam je predsjednik AU Podravina Marijan Kereša.

Portal Drava.info u suradnji s AU Podravina troje sretnih dobitnika poklanja besplatni trening airsofta! Dobitnici su Robert VidakovićTihana AlihodžićLara Vargić. Čestitamo! Nagradu možete realizirati po dogovoru s AU Podravina: javite im se u inbox ili na broj mobitela koji ste dobili e-mailom.

Udruga inače i ove godine planira već tradicionalni učenički kamp koji organiziraju u suradnji s Muay-Thai klubom Samurai, a nakon toga prezentirat će airsoft na Zrinskom trgu povodom Dana državnosti.

Snimio Marko Posavec.

Veliki međunarodni susret planiran je u listopadu, a prije toga organizirat će nešto sasvim novo.

— U srpnju planiramo, u suradnji s još četiri kluba sjeverozapadne Hrvatske, ligu u ATSC natjecanju. To je natjecanje u taktičkom gađanju s airsoft replikama i bila bi to prva takva liga u Republici Hrvatskoj. S obzirom na to da smo mi do sada to radili na razini svoga kluba, odlučili smo napraviti ligu u suradnji s više klubova.

U mnogobrojnim planovima koje ova Udruga ima za 2018. godinu, najavljuje Kereša, mogao bi se naći i susret povijesne tematike Drugog svjetskog rata.

Prva ovogodišnja vojna simulacija počinje sutra u 10 sati i trajat će do 18:30.

Sve detalje o sutrašnjem susretu OP Ghetto III možete doznati ovdje.

zatvori