Petak, 26. travnja 2024.

SANDRO RAJIĆ: Iako imam nekoliko boljih ponuda, ostajem u Tomislavu posebno zbog jedne osobe

Mladi nogometaš Tomislava iz Drnja Sandro Rajić spominjao se u kontekstu odlaska iz aktualnog prvaka Prve županijske lige, ali ipak neće biti ništa od toga.

Mladi ofenzivac potvrdio nam je da će i na proljeće braniti boje Tomislava, a posebno je istaknuo svog prijatelja Igora Kragulja koji mu je pomogao kako u nogometu, tako i općenito u životu.

– Dogovor je takav da ostajem još minimalno jednu polusezonu. Dečki, trener i svi u klubu bili su apsolutno korektni i fer prema meni tako da ne bi, s moje strane, bilo uredu da odem – objasnio nam je Sandro Rajić.

Mladi ofenzivac zajedno sa svojim suigračima polusezonu je završio na drugom mjestu Prve ŽNL, a u Drnju ostaje iz jednog posebnog razloga.

– Iako ne želim istaknuti ime i prezime, u Drnju ostajem posebno zbog jedne osobe koja je bila moja najveća podrška, ne samo što se tiče utakmica, već i općenito u životu tako da ne bi bilo nakon svega uredu od mene da otiđem. Iako imam par ponuda koje su bolje od trenutne u Drnju, ostat ću zbog dečki i svih ostalih u klubu, a što će biti na ljeto vidjet ćemo – zaključio je Rajić.

Objasnio nam je veznjak Tomislava kako mu je želja zaprijetiti Borcu u borbi za naslov prvaka iako je svjestan da će to biti itekako teško. Podsjetimo, Drnjančani su trenutno drugoplasirana momčad prvenstva s 29 osvojenih bodova, osam manje od Borca.

 

zatvori