Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

IMAMO DOBITNICU Evo koga Niba Tours i Drava.info vode na Festival čokolade u Opatiji i Advent u Zagrebu!

Turistička agencija Niba Tours i portal Drava.info vode vas na najslađu adventsku manifestaciju – Festival čokolade u Opatiji, a na povratku i na bajkoviti Advent u Zagrebu!

Putovanje za dvije osobe u Opatiju i Zagreb osvojila je Kaja Marjanović. Čestitamo!

Poklanjamo vam putovanje za dvije osobe, a polazak je u nedjelju, 3. prosinca iz Đurđevca (kod Lidla).

Program putovanja

Vožnja kroz zeleno srce Hrvatske koje u zimskim mjesecima izgleda posebno idilično – Gorski kotar, sve do Opatije. Slijedi šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota: šetalište slavnih – Lungomare – crkva sv. Jakova – umjetnički paviljon Juraj Šporer – hotel Kvarner – Vila i park Angiolina… Ostatak dana predviđen je za uživanje u čokoladnim delicijama. Izložbeni i prodajni dio festivala smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima. Udruženi slastičari stvaraju poseban dio manifestacije “Opatijski paradoks”, jedinstveno događanje u kojemu se uz stručno vođenje sljubljuju okusi raznih vrsta čokolade i kvalitetnih vina iz regije.

Polazak iz Opatije za Zagreb predviđen je u popodnevnim satima. Dolaskom u Zagreb, slijedi obilazak lokacija gdje se održava tradicionalna manifestacija adventa. Na ulicama oko glavnog zagrebačkog trga održava se tradicionalni božićni sajam, a na otvorenoj pozornici prigodni koncerti. Prigodne božićne poklone, licitare, medenjake, šarene ukrase, božićni nakit, suvenire, nude obrtnici, likovni umjetnici i proizvođači tradicionalnih hrvatskih proizvoda. Događanja na Zrinjevcu uključuju božićne pjesme, valcer, suvenire, tradicionalna jela, kuhano vino…

Odlazak iz Zagreba predviđen je u 19 sati. Sve dodatne informacije potražite na internetskim stranicama turističke agencije Niba Tours.

 

Slušaj uživo
zatvori