Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Općina Đelekovec svojim će učenicima i studentima financirati članarinu u koprivničkoj Knjižnici

Nakon Grada Koprivnice, Općine Gola i Općine Legrad, i Općina Đelekovec počinje financirati svojim učenicima i studentima članarinu u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” i to od početka 2018. godine.

Dok Grad Koprivnica i Općina Gola financiraju članarinu svim svojim stanovnicima s prebivalištima na njihovom području, Općina Legrad financira članarinu učenicima srednjih škola, studentima i nezaposlenima.

Spomenimo da i sve općine na koprivničkom i đurđevačkom području financiraju svim svojim zainteresiranim stanovnicima članarinu u bibliobusu.

Besplatnu članarinu imaju i korisnici socijalne pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece (do kraja srednje škole) te djeca i mladi čija su oba roditelja nezaposlena (do završetka srednje škole).

Napominjemo i ovom prigodom da će učlanjivanja u novoj godini početi u ponedjeljak, 15. siječnja jer će zbog zakonske obveze provođenja revizije knjižnog fonda, Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” biti zatvorena za korisnike prva dva tjedna u siječnju 2018.

Za korisnike će raditi samo upravne službe te Čitaonica tiska i to od 8 do 15 sati.

zatvori