Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Najbolji igrači Tomislava, Borca, Tehničara i kloštranske Mladosti okupljeni u malonogometnu ekipu napadaju koprivničku Pan Zimsku ligu

Malonogometni spektakl, koprivnička Pan Zimska liga koja će se igrati pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info, kuca nam na vrata. Club MM, Jelena Trade, Pizzeria Borongaj, ASO Ponos i mnogi drugi sigurno će nas razveseljavati svojim potezima, ali ono što publiku posebno čini sretnom i nabrijanom su domaće ekipe.

Upravo se jedna takva formirala, a čine ju ponajbolji igrači iz najjačih klubova naše županije. Strajnić, Mikor i Rajić iz Tomislava, Milek i Hudak iz Tehničara, Vrkić i Pjetri iz Borca, Balala i Herent iz kloštranske Mladosti i Radotović koji trenutno igra u Austriji sigurno će privući velik broj publike u dvoranu i imati njihovu naklonost.

— Iako smo svi sportski rivali na terenu, mi smo i pravi prijatelji van terena — rekao nam je Igor Kragulj koji je okupio ekipu i koji će ju voditi s klupe. — Kroz neformalni razgovor došli smo do ideje da napravimo ekipu ponajboljih igrača iz županijskih liga koja će igrati nekoliko godina u nizu na Zimskoj ligi. Naš prvi cilj je da ovo blagdansko vrijeme provedemo skupa igrajući nogomet, da se družimo i da poslije svake utakmice pojedemo i popijemo jer je to bit svega. Nakon tri, četiri godine kada budemo skupa moći ćemo pričati o nekim rezultatima. Naravno, ne smijem zaboraviti gospodina Loparića, gospodina Puhača i gospodina Kragulja (oca, op.a.) koji su nam svojim sponzorstvima ovo omogućili.

Domaća ekipa na Zimskoj ligi nastupit će pod imenom Knjigovodstvo DD/CB 048/Restoran Mia, a u ovom trenutku je vrlo teško prognozirati koji je njihov domet s obzirom na to da se ne zna koje će se ekipe prijaviti, kakve će sreće imati u ždrijebu i svi ostali faktori koji utječu na rezultat.

Svi volimo odlične poteze i vrhunski nogomet, ali uvijek domaće ekipe “pokupe” najviše simpatija što je logično i normalno. Mogu li ponajbolji igrači županijskih ligaša napraviti i dobar rezultat vidjet ćemo uskoro jer nam je Zimska liga pred vratima. Jedno je sigurno, čeka nas još jedan zimski spektakl.

Slušaj uživo
zatvori