Petak, 26. travnja 2024.

LETEĆI HANGAROVCI Veliki preokret u odličnoj atmosferi Koprivnice protiv Ilove za kraj savršene jeseni

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 u odličnoj atmosferi lijepo ispunjene sportske dvorane koprivničke Gimnazije Fran Galović svladali su Ilovu rezultatom 35:27 i tako došli do savršenog učinka od deset pobjeda u deset odigranih utakmica.

Jesenski prvaci Treće hrvatske rukometne lige Sjever danas nisu imali ni malo lagan zadatak, dapače. Gosti su na poluvremenu imali prednost od četiri gola razlike, rezultat je bio 15:19. Kao da je u prvih 30 minuta Koprivnica igrala u grču i da je u glavi imala misao kako mora slaviti da bi zadržala bitna dva boda prednosti ispred Ivanske.

Ipak, trener Branko Krajačić očito je ‘pogodio žicu’ svojih rukometaša koji su u nastavku susreta ubacili u dvije brzine više nošeni publikom koja ih je glasno bodrila. Stizali su naši rukometaši prednost Ilove sve do rezultata 24:24, a kada su prešli u vodstvo potpuno su ugasili otpor gostiju. Potvrđuje to i podatak da je rezultat u posljednjih 15 minuta utakmice ukupno bio 11:3.

Valja istaknuti fantastičnog Arijana Udovičića koji je danas postigao velikih devet pogodaka i tako proradio možda i u najbitnijem trenutku prvenstva. Također, treba pohvaliti i golmana Erika Skupnjaka koji je u drugom poluvremenu ‘spustio roletu’. Naravno, treba pohvaliti sve Hangarovce koji su ostvarili fantastičan uspjeh osvojivši jesenski naslov sa savršenih 10/10. Našim rukometašima slijedi zasluženi odmor, a onda na proljeće lov na Drugu ligu!

zatvori