Subota, 27. travnja 2024.

Na Koprivničkoj bajci večeras ćete moći kušati najbolja domaća craft piva te uživati u nastupima Dorje Sabolović i bračnog para Evačić

U gradskom parku večeras će se moći pronaći za svakoga ponešto.

Pivopije će se zasigurno najviše svidjeti jedinstveni Blagdanski craft beer fest. Počinje u 18 sati u Kući Rudolfa i bit će to prilika da ljubitelji piva isprobaju točene vrste piva koje nemaju priliku svakodnevno kušati. Ulaz je slobodan.

Na glavnoj pozornici Koprivničke bajke u isto vrijeme nastupaju Dorja Sabolović i Marija Bilić. Koprivničanka Dorja Sabolović učenica je solo pjevanja u glazbenoj školi u Varaždinu u klasi profesorice Dorotee Ilčić. Završila je osnovnu glazbenu školu za klavir u Koprivnici te nastavila glazbeno obrazovanje u Varaždinu kao solo pjevač.

Marija Bilić uči klavir u srednjoj glazbenoj školi u Varaždinu pod vodstvom profesorice Ivane Godec-Vinceković. Sudjelovala je na mnogim međunarodnim natjecanjima, raznim nastupima te dva puta nastupala kao solist na Varaždinskim baroknim večerima. Od svoje devete godine intenzivno se bavi glazbom, a u srednjoj školi upisala je violončelo i solo pjevanje kao dodatne predmete.

Sat vremena kasnije posjetitelje Koprivničke bajke svojim koncertom počastit će Miroslav i Gordana Evačić, poznati glazbenici osebujnog stila i veliki zaljubljenici u etno, world music i blues izričaj.

zatvori