Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Mališani iz Igre doživjeli su čaroliju Božićne priče na imanju obitelji Salaj

U četvrtak, 14. prosinca, djeca iz odgojnih skupina Leptirići i Mišići Dječjeg vrtića Igra posjetili su Božićnu priču na imanju obitelji Salaj u Čazmi.

Puni uzbuđenja, ali ne manje važno – punih ruksaka slatkiša, krenuli su na put. Svi su bili jako strpljivi i hrabro su izdržali činjenicu da se moraju voziti dulje no obično, ali i da lagano pada mrak kojeg se neki od mališana malo boje.

Kad su se dovoljno približili imanju, vozač je ugasio sva svjetla u autobusu, i tada je započela čarolija. Od imanja punog lampica svijetlile su više samo dječje oči, širom otvorene i spremne da čaroliju dožive izbliza. Jedva su čekali da izađu iz autobusa i postanu dio te čarolije.

Štrumpf selo, Maša i medvjed, sobovi i prave saonice Djeda Božićnjaka samo su dio onoga što su vidjeli tamo. Pričali su i s Djedom Božićnjakom i njegovim pomoćnikom te razriješili sve račune s njim – svi su na popisu dobre djece.

Vrijeme je letjelo brzinom munje (tako to biva u čarobnom svijetu) pa su se mališani vrlo brzo našli natrag u autobusu. Put kući kratili su pražnjenjem ruksaka i punjenjem srca veselim božićnim pjesmama.

– Mislimo da u ovom slučaju slike ne mogu govoriti tisuću riječi jer neke se stvari baš moraju doživjeti, ali vi ipak zavirite u našu fotogaleriju, možda osjetite dio čarolije koje smo i mi osjetili – poručuju iz vrtića.

zatvori