Subota, 28. rujna 2024.

EKIPA RADIO DRAVA/DRAVA.INFO Miljenici publike i ove godine predstavljaju svoje majstorije na Zimskoj ligi

Mladi nogometaši Slaven Belupa i Koprivnice ponovno će se okupiti u malonogometnu ekipu pod imenom Radio Drava/Drava.info i natjecati se na desetoj jubilarnoj Pan Zimskoj ligi, malonogometnom spektaklu pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

U dosadašnja tri nastupa mlada momčad je uvijek svojom borbenošću i lepršavošću dobila naklonost koprivničke publike, a to će joj biti cilj i ove godine. U svom prvom nastupu Radio Drava/Drava.info otišla je do osmine finala gdje je ispala od jake ekipe MTB Inženjering, iduće godine nesretno je ispala u grupi, a prošle godine u uzbudljivoj 1/8 finala Drava je ispala od favorizirane ekipe Automobili Lončar rezultatom 1:0 u itekako izjednačenoj utakmici.

Na jubilarnoj desetoj Pan Zimskoj ligi boje Drave ponovno će braniti mladi nogometaši Slavena i Koprivnice. Na golu će biti Karlo Slukić, vratar juniora Slaven Belupa. Braća Tomislav i Krunoslav Srbljinović, kapetan juniora Slavena i vezni igrač seniora Koprivnice, donosit će agresivnost u igri, dok će stoperski par juniora Farmaceuta, Filip Hlevnjak, povremeni mladi reprezentativac Hrvatske, i Hrvoje Kudumija pokušati “zacementirati” prostor ispred svojeg gola.

Od juniora Slavena u sastavu će biti još Mihael Mlinarić i Leo Hajdinak, dok će iz trećeligaša Koprivnice, osim starijeg Srbljinovića, za Dravu će igrati Robin Zanjko, Robert Bukovac i Nikola Tuba. Bit će tu i Claudio Andrić iz Borca, a ekipu će kao i u prethodne tri godine voditi Zoran Vlah.

Bukovac. Snimio Marko Posavec.
K. Srbljinović. Foto: Jasminka Potočnjak.
Tuba. Snimila Jasminka Potočnjak.
Zanjko. Snimio Luka Šarlija.
Andrić. Snimio Marko Posavec.
Slušaj uživo
zatvori