Nedjelja, 14. srpnja 2024.

Sunčano selo Jagnjedovec dobitnik nagrade Simply the best

Izletište Sunčano selo Jagnjedovec ovogodišnji je dobitnik nagrade Simply the best u kategoriji Kultura.

Radi se o godišnjoj turističkoj nagradi Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia, dodijeljenoj u sklopu 19. međunarodne poslovno-turističke burze, održane u Splitu od 15. do 17. studenoga.

Simply the Best je tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena 2009. godine.

U procesu predlaganja sudjeluju putničke agencije, turističke zajednice, novinari, turistički mediji, tvrtke, udruge i pojedinci iz turističko ugostiteljskog sektora.

Ove godine bilo je blizu 250 nominiranih organizacija i pojedinaca u šest kategorija od kojih je pet stalnih (Ugostiteljski objekti, Manifestacije, Putničke agencije, Inovativni projekti i Pojedinci), dok je jedna kategorija promijenjiva. Ove godine u ovoj kategoriji nagrađeni su muzeji i zbirke/ izložbe.

Sunčano selo dobitnik je nagrade u grupi zbirke/izložbe, a za “kvalitetu, sadržajnost i kreativnost prezentacije raznovrsnih etnografskih zbirki koje zajedno čine izuzetno bogatu i atraktivnu izložbu tradicijskih vrijednosti ovoga kraja”, kako je navedeno u tekstu priznanja.

Sunčano selo Jagnjedovec izdvojeni je pogon Kluba HELLO ELC iz Koprivnice, a u vlasništvu je Lane Kovač. Nagradu je u ime Kluba HELLO u Splitu primio Gordan Knežević, voditelj objekta.

zatvori