Nedjelja, 19. svibnja 2024.

STARTA KC LIGA Krešimir Škvorc: Bimbu bi najveći konkurent bio Nacional, ali šteta da ga nema, pojačanja za novu sezonu smo pronašli na Njuškalu

Pred nama je prvo kolo KC Lige, popularnog malonogometnog natjecanja u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Branitelj naslova Bimbo, na čelu sa svojim kapetanom i prošlogodišnjim najboljim igračem lige popularnim Kecom, po drugu titulu u nizu kreće utakmicom protiv Udruge za mali nogomet Koprivnica.

– Iskreno, ne želimo ove godine osvojiti naslov jer nam je krojač za šivanje zvjezdica na dres otišao u mirovinu. Kada pogledam protivnike, najveći konkurent u borbi za vrh bio bi nam Nacional, ali šteta da se oni ne takmiče u ovoj ligi. U prvom kolu igramo protiv UMNK-a, a najveća želja u toj utakmici nam je da ne zaigra Vlado Dragosavljević jer nema pravo nastupa, haha. Što se tiče naše momčadi, imamo nekih promjena u kadru. Dvojica su nam otišla, a dvojicu smo našli preko Njuškala. Predstavit ćemo ih 2087. kada budu u najboljim igračkim godinama – dobro je raspoložen i spreman za smijeh bio Krešimir Škvorc.

U ostalim susretima KC Lige CB Golf odmjerit će snage s ekipom CB Guliver/UŠRPS, dok će Petgrad igrati protiv Sedme sile predvođene razigranima Goranom Čičinom-Mašanskerom i Karlom Eisenbeisserom.

Motivirani da vrate titulu u svoje ruke bit će igrači CB Activea koji će u prvom kolu odmjeriti snage s Inducta-eMerkatom, dok će Klikaj.hr predvođen njihovom alfom i omegom Zvonimirom Markačem igrati protiv Protim/Mavik/Mesnice Martinjak.

U Ligi bez briga KURS će igrati protiv Komunalca, Romantičari protiv Profesora, a Grad Koprivnica protiv Odvjetnika. Program u sportskoj dvorani Srednje škole starta od 16:30, a trajat će sve do iza 22 sata.

KC liga – 1. kolo

Subota, 11. studenoga
16:30 Bimbo – UMN Koprivnica
17:10 Grad Koprivnica – Forma Legalis (Liga bez briga)
17:50 KURS – Komunalac (LBB)
18:30 Romantičari – Profesori (LBB)
19:10 CB Golf – CB Guliver/UŠRPS
19:50 HEP – CB 048 (LBB)
20:30 Petgrad – Sedma sila
21:10 CB Active – Inducta-eMerkato
21:50 Protim/Mavik/Mesnice Martinjak – Klikaj.hr

zatvori