Subota, 27. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Slavenovi juniori za kraj vrhunske polusezone razbili Lokomotivu koja je igrala Ligu prvaka, eurogol Reslera

Juniori Slaven Belupa na savršen su način zaključili vrhunski jesenski dio prvenstva. U 11. kolu Prve hrvatske nogometne lige svladali su vršnjake Lokomotive, koji su igrali juniorsku Ligu prvaka, s uvjerljivih 4:0.

Sve bitno zapravo se dogodilo u drugom poluvrememu. U prvih 45 minuta naši juniori su dominirali, ali nisu uspjevali pronaći put do mreže Lokomotive iako su imali nekoliko izglednih situacija koje nisu iskoristili.

U nastavku susreta Farmaceti su dodali gas postigavši čak četiri pogotka. U razmaku od samo tri minute došli su do vodstva 2:0. Prvo se nakon jednog centaršuta najbolje snašao Kudumija, a onda je tik nakon toga Resler siguran bio iz jedanaesterca kojeg je izborio Mladen.

Pogodak za 3:0 bio je djelo ponovno Reslera, i to kakvo! Kudumija mu je spustio loptu glavom, a mladi veznjak Slavena je iz prve, iz voleja poslao loptu neobranjivo iza leđa golmana Lokomotive. Pravi eurogol.

Do kraja susreta trener Ivica Sertić dao je priliku svojim igračima s klupe, a to je iskoristio Janeš postigavši pogodak za konačnih 4:0 i savršen kraj jesenskog dijela sezone. Farmaceuti će proljeće dočekati na trećoj ili četvrtoj poziciji Prve lige s 23 osvojena boda. Trenutno imaju isti broj bodova kao Dinamo i Rijeka te dva boda više od Hajduka, ali Zagrepčani imaju jednu, a Splićani dvije utakmice manje.

Sve u svemu, naši juniori odigrali su izvrsni prvi dio sezone i sigurno će i na proljeće krojiti sam vrh Prve lige.

SASTAV: Slukić – Ćupić, Kudumija, Hlevnjak – Fusić, Mlinarić, Srbljinović, Resler, Dolček – Mladen, Nikšić. Još su igrali: Janeš, Sinjaković, Mihaljević, Drk i Martinović. Trener: Ivica Sertić.

Juniori: Slaven Belupo – Lokomotiva

Posted by Drava.info on Sunday, November 26, 2017

 

11m za Slaven

Posted by Drava.info on Sunday, November 26, 2017

 

zatvori