Subota, 4. svibnja 2024.

SANJA HEGEDUŠIĆ Pogledajte jedinstvene ukrase koje izrađuje ova Koprivničanka

Koprivničanka Sanja Hegedušić već se godinu dana bavi vrlo zanimljivim hobijem. Naime, vrijeme krati izrađivanjem ukrasa od satenskih traka i ostalih materijala i to joj odlično ide!

Našu sugrađanku oduševila je jedna Beograđanka koja izrađuje vjenčane bukete od krep papira. Zahvaljujući njoj, Sanja je dobila ideju da i sama krene raditi nešto slično.

Sanja Hegedušić.

— Tako sam i ja krenula raditi svoje prve radove od krep papira koji nisu bili toliko sjajni, ali sam bila zadovoljna pa sam odlučila krenuti dalje s nečim boljim. Na internetu sam proučavala kako bih mogla napraviti cvjetove od satenskih traka. To je nekako bilo prije Uskrsa pa sam počela ukrašavati uskršnja jaja od satenskih traka i otvorila svoju stranicu.

Tako sve njezine radove, od kojih se, priznaje, teško odvaja, možete pogledati na Facebook stranici Sanja unikati.

— Svoje radove poklanjam ljudima koji mi nešto znače u životu i moram priznati da se od svakog aranžmana teško odvajam, ali znam da idu u dobre ruke i da su predivan ukras u svakom domu.

Za jedan joj je ukras potrebno dva do tri dana neprestanog rada, ali ništa što radi nije joj teško jer u tome uživa. — Ljudi su bili oduševljeni mojim radom što me naravno usrećilo i dalo poticaj da radim nešto još ljepše. Radim to s ljubavlju i na svaki svoj aranžman sam ponosna — govori.

Ipak, materijal zna dosta koštati, no pronašla je način kako da smanji troškove. — Trake su dosta skupe, ali snalazim se. Uvijek pronalazim neke stranice gdje materijal mogu naručiti jeftinije. Nekad ni cijena nije bitna jer zaista volim to raditi. Svaki taj cvijet napravljen je s puno ljubavi i volje — ponosno govori Sanja.

zatvori