Nedjelja, 29. rujna 2024.

RAZVOJNI NOGOMETNI KAMP U Koprivnicu stiže 370 mladih najnadarenijih nogometašica i nogometaša

Ovog vikenda pravi mali spektakl gledat ćemo na koprivničkom Gradskom stadionu. Naime, u petak, subotu i nedjelju, Koprivnica će biti domaćin Nacionalnom razvojnom nogometnom kampu za djevojčice od 2003. do 2005. godišta i za dječake od 2005. i 2006. godišta.

Nositelj ovog projekta je Hrvatski nogometni savez, a na koprivničkom Gradskom stadionu organizira ga instruktor središta Sjever Sergej Milivojević u suradnji sa županijskim instruktorima.

– Ovakvi kampovi se održavaju u svim županijama i služe kao promocija nogometa i sporta općenito. Želimo ovim projektom probuditi svijest što mladih, što njihovih roditelja kako je bavljenje sportom, u našem slučaju nogometom, itekako važno te želimo privući što više mladih djevojčica i dječaka u nogomet. Ovo je ujedno u selektivni kamp tako da će na njemu sudjelovati najnadareniji igrači iz cijele regije, kao i treneri koji rade s mlađim uzrastima. Zahvalio bih i Nogometnom klubu Slaven Belupo što nam je omogućio domaćinstvo ovako velikog projekta – objasnio nam je Milivojević.

Na kampu u Koprivnici sudjelovat će sedamdesetak mladih nogometašica i 300 mladih nogometaša iz cijele regije koji će kroz treninge, natjecanja i zabavu učiti o nogometu i o važnosti bavljenja sportom.

Slušaj uživo
zatvori