Nedjelja, 29. rujna 2024.

PRVA ŽNL Derbi Bratstva i Borca u Kunovcu, Graničar domaćin Slogi, Molvarci protiv Ferdinandovca

Pred nama su utakmice 12., pretposljednjeg jesenskog kola Prve županijske nogometne lige. Kolo će obilježiti derbi susret Bratstva i Borca u Kunovcu.

Imbriovčani u susret ulaze s osam bodova prednosti u odnosu na Kunovčane koji, ako se žele uključiti u borbu za naslov prvaka, imaju imperativ pobjede. Sigurno neće imati nimalo lagan zadatak jer im u goste dolazi trenutno najbolja momčad prvenstva.

Drugoplasirani Tomislav će u svom Drnju ugostiti Prekodravac protiv kojeg ne bi trebao imati velikih problema. Gosti su u prvih 11 kola osvojili tek pet bodova, čak dvadeset manje od Drnjančana.

U Koprivnici će Miklinovec ugostiti posljednjeplasiranu momčad prvenstva, novigradsku Dravu. Domaćin je u posljednja četiri kola ostvario tri pobjede, dok su gosti u posljednja četiri susreta ostvarili tri remija.

Osvit će u Đelekovcu ugostiti Kalinovac, dok će u Legradu snage odmjeriti Graničar i Sloga. U Svetom Ivanu Žabnu Tomislav će do novih bodova pokušati doći protiv peteranske Panonije.

Utakmica Miklinovca i Drave igrat će se u subotu od 14 sati, dok su sve ostale na rasporedu u nedjelju. Osvit i Kalinovac igrat će s početkom u 10 sati, a preostalih pet susreta počinju četiri sata kasnije.

Prva ŽNL – 12. kolo

Subota, 4. studenoga
14:00
Koprivnica: Miklinovec – Drava (Novigrad Podravski)
Nedjelja, 5. studenoga
10:00
Đelekovec: Osvit – Kalinovac
14:00
Legrad: Graničar – Sloga
Sv. Ivan Žabno: Tomislav – Panonija
Molve: Mladost – Ferdinandovac
Drnje: Tomislav – Prekodravac
Kunovec: Bratstvo – Borac

Slušaj uživo
zatvori