Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO Počinje deveta sezona KC lige! Donosimo sve novosti

Pred nama je nova sezona KC Lige, popularnog malonogometnog natjecanja u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info! Deveta sezona starta već ove subote, a kao i uvijek, u vrhunskim potezima naših haklera amatera uživat ćemo u sportskoj dvorani Srednje škole.

Na današnjem predstavljanju samo riječi hvale za ovaj projekt imali su gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnica Jasmina Stričević koji su zaželjeli sreću kako organizatorima tako i malonogometašima koji će se natjecati u ovoj popularnoj ligi.

Novosti koje će obilježiti ovogodišnju KC Ligu predstavio nam je Tomislav Zalar, predsjednik KURS-a. — Nažalost, ove godine nećemo imati žensku ligu. Nastup na KC ligi ne mogu ostvariti igračice i igrači koji su u sustavu HNS-a, a s obzirom na to da je veliki broj cura registriran u klubovima ne bismo imali dovoljno igračica za ligu. Naravno, to nije kraj za njih jer ćemo u suradnji s njima i njihovim klubovima organizirati revijalne utakmice. Što se tiče Lige bez briga, ona će se ove godine proširiti s pet na osam ekipa — objasnio je Zalar.

Nove ekipe u Ligi bez briga, gdje će naslov braniti Komunalac koji je ove godine svom imenu dodao i nastavak KC vode, bit će veterani Koprivnice, ekipa KURS-a te NK Romantičari.

‘Main event’, glavni dio programa, KC Liga i ove godine će brojiti 12 ekipa te neće biti ispadanja, a naslov će braniti ekipa Bimba. Pet kola će se odigrati do početka Zimske lige, a nakon nje slijedi nastavak sezone.

Raspored prvog kola bit će poznat najkasnije sutra. I ove godine ekipe će se natjecati za čavle. Naime, glavna nagrada bit će umjetnička instalacija, trofej od čavala umjetnika Velimira Briškog.

Ekipe devete sezone KC lige

Bimbo
NK Romantičari
Caffe Bar Active
Petgrad/OPG Radiček
CB Golf
PROTIM-MAVIK-MESNICA MARTINJAK
Klikaj.hr
CB “048”/U.Š.R.P.S.
Sedma sila
Inducta ++
KKC PiXeL
Udruga za mali nogomet KC

Liga bez briga

Komunalac – KC vode
Profesori
Odvjetnici
NK Koprivnica
NK Romantičari
HEP
Grad Koprivnica
KURS

zatvori