Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Milan Bandić osnovao gradsku organizaciju u Koprivnici i poručio: Plan nam je preuzeti odgovornost za grad

Stranka Milan Bandić 365 od jučer djeluje i u Koprivnici. Gradsku organizaciju vodit će Tomislav Raič, rođeni Zagrepčanin koji se prije nešto više od godinu dana preselio u Koprivnicu.

Po struci je hotelijersko-turistički komercijalist, kaže da se školovao na raznim sveučilištima po cijeloj Europi i da trenutno studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

— U stranku Milana Bandića učlanio sam se jer je to stranka rada i solidarnosti. Stranka koja brine o ljudima bez obzira na dob ili nacionalnost. Gospodin Milan Bandić je na raspolaganju svima, ne postoji osoba koja je tražila njegovu pomoć, a da joj on nije pomogao. Tu tradiciju nastavit ćemo i u Koprivnici. Imamo tri i pol godine da se pripremimo za izbore i vjerujem da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu — rekao je Tomislav Dravi.info te pozvao Koprivničance da im se pridruže i da zajedno rade 365 dana u godini.

Novopečeni Koprivničanac kao najveće probleme u gradu vidi što, za razliku od Zagreba, Koprivnica u svojim školama nema produženi boravak, što, kaže, nije povezana autocestom, a smatra i da se malo brine o umirovljenicima i nacionalnim manjinama.

Na predstavljanje novoosnovane Gradske organizacije stigao je i predsjednik stranke Milan Bandić.

— Plan nam je da jednog dana preuzmemo odgovornost za Koprivnicu, kao što sam 2000. ja preuzeo odgovornost za Zagreb. Mladi ljudi, intelektualci koji žele dobro svojem gradu koji su danas ovdje i spoj iskustva i mladosti, jamstvo su da ćemo uspjeti. Pri tome treba biti strpljiv, mudar, vrijedan, korektan, pošten i bit će sigurno dobro. Još jedna stranka na političkom obzorju u Koprivnici je samo dokaz da ćemo pomoći građanima na najbolji mogući način. Prvi sljedeći izbori će to pokazati, odnosno bit će potvrda da će Stranka rada i solidarnosti igrati značajnu ulogu u Koprivnici, bez koje se neće tvoriti stabilna gradska uprava — uvjeren je Bandić.

A dolazak u Koprivnicu podsjetio ga je, ispričao je okupljenima, na prijateljstvo sa Zvonimirom Mršićem koji mu je 2001. godine, kada je prvi puta postao zagrebačkim gradonačelnikom, bio šef kabineta.

— Sad ga zadnjih mjeseci nisam vidio, pozdravite ga. Radi se o izuzetnom čovjeku i drago mi je zbog njegovog uspjeha. Drago mi je da smo ostali prijatelji i dan-danas. Pozdravite i Vesnu Želježnjak, moju dragu prijateljicu — poručio je Bandić članovima i simpatizerima stranke.

Predstavljanju koprivničke Gradske organizacije stranke Milan Bandić 365 nazočio je, između ostalih, i saborski zastupnik, predsjednik Gradskog vijeća grada Đurđevca Željko Lacković.

 

Milan Bandic u Koprivnici na osnivanju Gradske ogranizacije stranke Milan Bandic 365

Posted by Drava.info on 3. studenoga 2017

 

zatvori