Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Dan je Svih svetih, prisjećamo se najmilijih koji više nisu s nama

Blagdan je Svih svetih. Koprivničko gradsko groblje Pri Svetom Duhu danas je otvoreno do 22 sata kako bi svim građanima bilo omogućeno da posjete posljednja počivališta svojih najmilijih.

U Upravi koprivničkog groblja primijetili su da se posljednjih godina mijenjaju trendovi. Možda zbog lijepa vremena, no činjenica je, kažu, da građani sve manje dolaze na groblje navečer.

Kao i obično, uz koprivničko groblje pojačan je promet. Iako nije uvedena posebna regulacija, na terenu su policajci koji danas nadziru brzinu kretanja vozila, poštivanje prednosti prolaska, kretanje pješaka i biciklista, prometovanje traktora i teretnih vozila te alkoholiziranost vozača.

Policijski su službenici u svakom trenutku spremni i fizički regulirati promet, kako bi se izbjegli eventualni zastoji i gužve, a ne treba iznenaditi ako iz prometa isključe spora vozila.

Osim na regulaciji prometa, policajci su angažirani i na sprječavanju krađa, no i sami građani moraju biti odgovorni i ne ostavljati u automobilima vrjednije stvari.

zatvori