Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Izašao je novi broj Koprivničkog godišnjaka, prelistajte ga u elektroničkom obliku

Novi Koprivnički godišnjak predstavljen je jučer u gradskoj upravi. Bilten u kojemu Gradska uprava uz Dan grada ističe najznačajnija postignuća unazad godinu dana te najavljuje buduće projekte izašao je 14. godinu za redom.

Tiskan je u 12 tisuća primjeraka i odmah nakon predstavljanja u gradskoj upravi krenulo je njegovo dijeljenje na deset lokacija po gradu, a Koprivnički godišnjak doći će u sandučiće stanovnicima prigradskih naselja.

Prema riječima koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića radi se o najvećem i najsveobuhvatnijem Koprivničkom godišnjaku do sada.

– Na 116 stranica svega onoga što smo živjeli, radili i stvarali u našoj Koprivnici od 660. rođendana do danas, ali i svi oni planovi koji nas očekuju do 662. rođendana. Vjerujem da ćete se složiti kad ga prolistate, daj Bože i vaši gosti kad dođu u Koprivnicu, da je Koprivnica grad s jasnom vizijom, snagom koja nam daje optimizam, vedrinu i nadu da ćemo se i dalje razvijati u modernom građanskom duhu kakvog građani očekuju, kakav u konačnici i zaslužuju.

Podsjetimo da je tiskanje Koprivničkog godišnjaka financirano iz sponzorstva i da ne opterećuju gradski proračun.

Koprivnički godišnjak možete prolistati i u elektroničkom obliku na ovoj poveznici.

zatvori