Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

ULAZNICE PLANULE Provjerili smo kakav je interes za rođendanske koncerte grada Koprivnice

Kao što je bilo za očekivati, građani su iznimno zainteresirani za svečarske koncerte koji će biti održani povodom Dana grada Koprivnice.

U subotu, 4. studenoga, koncert će u gimnazijskoj sportskoj dvorani održati Gibonni, a dan kasnije, u Domoljubu, Bow vs. Plectrum i Zagrebačka filharmonija. Iako su ulaznice besplatne, bez njih neće biti moguće ući u koncertne dvorane. Stoga smo provjerili kakva je situacija s njihovom podjelom.

Odgovorna za ovaj dio programa, predsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb, rekla je Dravi.info da su ulaznice za koncert u Domoljubu podijeljene, dok ih za Gibonnijev koncert još uvijek ima:

— Tiskali smo 6.000 ulaznica i davali smo ih sukcesivno u podjelu: u Hotel Podravina, Šareni dućan i na Bazene Cerine. Tako da smo zadnju isporuku ulaznica dali danas do podne i prema informacijama koje stižu s terena, potražnja za ulaznicama za Gibonnijev koncert još uvijek postoji.

Slično je, kaže Hleb, i s koncertom Bow vs. Plectruma i zagrebačkih gudača: — Potražnja je veća od raspoloživih mjesta u Domoljubu. Stoga razmišljamo o eventualnom preseljenju tog koncerta u sportsku dvoranu, gdje će dan ranije biti održan koncert Gibonnija. No, o tome ćemo građane obavijestiti u četvrtak, najkasnije u petak.

I dok organizatori ponovo imaju slatke brige, građani Koprivnice imaju ponovno prilike uživati u vrhunskim glazbenim priredbama, kao što je to i uobičajeno u Koprivnici, besplatno. Za nadati se da će onih koji uzmu besplatne ulaznice, a ne pojave se na koncertima, ovaj puta doista biti jako malo te da će na koncerte moći svi oni koji to doista žele.

zatvori