Petak, 26. travnja 2024.

SLAVEN PROTIV INTERA Vraća se najbolji Farmaceut, Ivanovski ponovno u kadru

Nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje na koprivničkom Gradskom stadionu ugostiti Inter iz Zaprešića u 12. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Iako su tri kola bez poraza, zabrinjava niz Farmaceuta od sedam utakmica bez pobjede.

Ipak, optimizam pred utakmicu s Interom budi povratak najboljeg igrača koprivničkog prvoligaša u kadar. Mirko Ivanovski konkurirat će za susret protiv Zaprešićana.

— Njegov zdravstveni status je dobar i to nam je u ovom trenutku najbitnije. Trenirao je dobro i vrlo brzo će biti u optimalnoj formi. Sigurno će biti u kadru, hoće li to biti od prve minute ili će ući to ćemo vidjeti — rekao nam je trener Slavena Željko Kopić koji je reprezentativnu stanku iskoristio kako bi riješio problem s tetivom ruke koja mu je sada u gipsu.

Što se tiče utakmice protiv Intera, Farmaceuti tradicionalno dobro prolaze protiv Zaprešićana u Koprivnici. U 15 međusobnih susreta na koprivničkom Gradskom stadionu Slaven je slavio u njih 11.

— Od kada sam ja ovdje mi smo dobili sve utakmice protiv Intera kod kuće i generalno smo uvijek igrali dobro. Ove godine smo ih dobili i u gostima, ali ja uvažavam Zaprešićane i trenera Toplaka i sve utakmice protiv njih nisu bile nimalo jednostavne. Znam da će dati sve od sebe da otiđu iz Koprivnice bez poraza, ali mi trebamo napraviti sve da se utakmica dobije — objasnio je Kopić.

Mogu li Farmaceuti doći do pobjede protiv Intera vidjet ćemo u nedjelju nakon utakmice na Gradskom stadionu koja će se igrati s početkom u 15 sati.

zatvori