Nedjelja, 29. rujna 2024.

MOVEMBER Rukometaši Koprivnice ponovno puštaju brkove, pridružite im se i vi

Rukometaši Koprivnice Hangara 18 i ove su se godine priključili kampanji prevencije raka prostate pod nazivom “Brkati studeni”.

Cijela momčad koprivničkog rukometnog kluba će u studenom, zajedno s muškarcima iz cijelog svijeta, puštati brkove i na taj način dati svoj doprinos podizanju svijesti o raku prostate, testisa te zdravlju muškaraca općenito.

– Uključivanjem u ovu akciju baš kao i prošle godine naš rukometni klub želi dati podršku Udruzi “Hrvatska liga protiv raka” koja u mjesecu studenom provodi niz kampanja podrške, edukacije i potpore borbi protiv raka prostate. U akciju će se uključiti svi članovi, treneri i igrači koji će tijekom studenog puštati brkove i bradu – poručili su iz kluba.

Svoje slike objavljivat će na službenoj Facebook stranici, a na kraju mjeseca odabrat će najbolji i najljepši brk.

Također, za Dan grada, u subotu 4. studenog, rukometaši će na štandu u centru prolaznike educirati o akciji, ali i pokušati što više Koprivničanaca u nju uključiti.

– Ovogodišnja akcija je zamišljena da nam se pridruže i drugi klubovi pa da svi zajedno odaberemo najljepši brk između prijavljenih kandidata – dodaju.

Sve koji su u mogućnosti, pozivaju i da akciju podrže i uplatom na račun Hrvatske lige protiv raka: IBAN HR1523400091100010320.

Slušaj uživo
zatvori