Petak, 26. travnja 2024.

Legendarni Čmela napustio klupu bregovske Mladosti: Razlozi su osobne prirode, od sada sam najveći navijač!

Branko Čmelješević napustio je klupu županijskog drugoligaša Mladosti iz Koprivničkih Bregi. Popularni Čmela preuzeo je Bregovce prije dvije sezone, kada je Mladost bila u velikim problemima i na svom kontu imala tek jedan bod.

Nakon što ju je spasio od ispadanja, prošle godine momčad se stabilizirala, a ove godine u Bregima se skupila ekipa koja će itekako voditi bitnu riječ u Drugoj ligi. Ipak, trenerski kruh je takav, danas jesi – sutra nisi, a samo za Dravu.info sada već bivši trener Mladosti otkrio je razloge odlaska.

— U dogovoru s klubom, zbog svojih privatnih obaveza, prekinuo sam suradnju s Mladosti i više neću biti njen trener. Zahvaljujem se Upravi na razumijevanju, a ja se nadam, jednog dana kada ostavim probleme iza sebe, da ću ponovno zasjesti na klupu kluba za kojeg ću od sada biti najveći navijač. Novom treneru ostavljam odličnu, mladu i domaću momčad s kojom je pravi gušt raditi i koja će biti u vrhu Druge lige — rekao nam je legendarni Čmela.

Čmelješević nije vodio posljednje dvije utakmice bregovske Mladosti, protiv Prugovca i protiv Omladinca, a na klupi je bio Bregovec Dražen Milojević koji se tako nakon nekoliko godina vratio na klupu županijskog drugoligaša.

Snimio Marko Posavec.

 

zatvori