Nedjelja, 28. travnja 2024.

HUMANITARNA UTRKA Mnogobrojni sportaši trčali za našu Tanju Tisaj

Velik broj trkača okupio se u subotu na Jarunu kako bi sudjelovanjem u humanitarnoj utrci pomogli nesretno stradaloj Koprivničanki Tanji Tisaj.

Utrku je organizirao zagrebački Triatlon klub Zrinski, čiji su Tisajevi, kažu u klubu, vjerni članovi, izvrsni natjecatelji, a prije svega veliki prijatelji.

Podsjetimo, uspješna koprivnička sportašica i bivša reprezentativka u atletici i karateu, Tanja Tisaj doživjela je nesreću početkom ožujka. U padu s bicikla zadobila je ozljede glave zbog kojih je i danas u bolnici. Nakon inducirane kome, polagane rehabilitacije pred Tanjom je druga operacija kojom će joj u mozak ugraditi električni stimulator.

Utrke su bile otvorenog karaktera i mogao je nastupiti bilo tko, bio on član nekog kluba ili ne, a prikupljeni novac od startnine koja je bila simboličnih dvadeset kuna ići će za daljnje Tanjino liječenje.

— Zahvaljujemo Triatlon klubu Zrinski na lijepoj gesti za našu Tanju koja mojim dečkima u ovim teškim trenucima daje dodatni vjetar u leđa — rekao je Dravi.info Tanjin suprug Hrvoje, također sportaš, predsjednik je Karting kluba Koprivnica i biciklist rekreativac, član Biciklističkog kluba Rotor.

U utrci su sudjelovali i sinovi Jan i Fran, inače perspektivni mladi sportaši koji od malih nogu osvajaju odličja u triatlonu i atletici.

Izvor: Triatlon klub Zrinski (Facebook).
Izvor: Triatlon klub Zrinski (Facebook).
Izvor: Triatlon klub Zrinski (Facebook).
zatvori