Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Slaven u Ivkovićevom debiju osvojio važan bod protiv splitskog Hajduka

Nogometaši Slaven Belupa osvojili su bod u remiju bez golova protiv splitskog Hajduka. Na koprivničkom Gradskom stadionu, u 14. kolu Prve hrvatske nogometne lige, Farmaceuti su došli do svog 14. boda.

U svojoj premijeri na klupi koprivničkog prvoligaša Tomislav Ivković promijenio je sustav igre, zaigrao je s četiri igrača u obrani za razliku od Kopića koji je igrao s tri igrača. Mjesto u prvom sastavu pronašli su Rebernik, Goda, Kendeš i Bogojević.

U današnjoj utakmici puno prilika nismo vidjeli, a najveću je propustio Bogojević već u petoj minuti. Hajduk je imao posjed, čak je 61% vremena držao loptu u svojim nogama, ali opasniju priliku u prvih 45 minuta nije stvorio.

U drugom poluvremenu Splićani su imali tri solidne šanse, ali ih nisu iskoristili. Slaven je današnjim remijem osvojio svoj 14. bod te je ostao na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice.

U idućem kolu na koprivničkom Gradskom stadionu gostuje zagrebački Dinamo. Zagrepčani su trenutno lideri Prve lige, a Farmaceuti će pokušati doći do novih važnih bodova.

SLAVEN BELUPO: Marković, Rebernik, Međimorec, Vidović, Goda, Bouadla, Purić, Katić, Kendeš, Trebotić, Bogojević

HAJDUK: Stipica – Tudor, Ismajli, Lopez, Memolla – Bašić, Radošević – Pešić, Hamza, Erceg – Ohandza

 

Slušaj uživo
zatvori