Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: ŽUPANIJSKI KUP U Kloštru odlučili jedanaesterci, Starigrad u 90. zapucao remi, iznenađenje u Ivancu, Drnjančani ispali

Odigrane su utakmice 1/8 finala Županijskog nogometnog kupa. Kao što je i uobičajeno u ovom natjecanju gledali smo zanimljive utakmice, iznenađenja i jedanaesterce.

Najzanimljivijom utakmicom proglašena je ona u Kloštru gdje je Mladost ugostila Tehničar. U dvoboju četvrtoligaša spretnijima i sretnijima pokazali su se Cvetkovčani koji su slavili nakon lutrije jedanaesteraca. Rezultat nakon 90 minuta bio je 1:1.

Druga utakmica koja je plijenila najviše pozornosti bila je ona između Križevaca i drnjanskog Tomislava. Slavio je domaćin rezultatom 3:1, a kako smo doznali nakon utakmice gosti su imali velike primjedbe na suđenje suca Fazlića.

Malo iznenađenje napravila je Sloga koja je u Ivancu preokrenula vodstvo Podravca iz Virja i slavila rezultatom 2:1. Pogotke za Ivančane postigli su Vukina i Kranjec. I više nego zanimljivo bilo je u Starigradu gdje je gostovala Koprivnica. Gosti su vodili 0:2 na poluvremenu, a domaćin je u nastavku utakmice uspio smanjiti vodstvo. U 90. minuti Starigrad je zapucao veliku priliku koja bi utakmicu odvela do jedanaesteraca.

Minimalnim pobjedama 1/4 finala Kupa osigurali su Graničar i Ferdinandovac. Legrađani su slavili na gostovanju kod Prekodravca s 0:1, a istim rezultatom Ferdinandovčani su bili bolji od Osvita u Đelekovcu.

Borac je u Imbriovcu bio uvjerljiv protiv molvarske Mladosti rezultatom 6:1, a u prigorskom derbiju Hrvatski bojovnik svladao je Mladost iz Carevdara s 5:0.

Rezultati osmine finala Županijskog kupa:

Imbriovec: Borac – Mladost (Molve) 6:1
Kloštar Podravski: Mladost – Tehničar 1:1 (4:5 – 11m)
Đelekovec: Osvit – Ferdinandovac 0:1
Ždala: Prekodravac – Graničar (Legrad) 0:1
Ivanec: Sloga – Podravac 2:1
Križevci: Križevci – Tomislav (Drnje) 3:1
Starigrad: Starigrad – Koprivnica 1:2
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Mladost (Carevdar) 5:0

 

zatvori