Petak, 26. travnja 2024.

FARMACEUTI PROTIV LOKOMOTIVE Kopić: U Zagrebu smo s njima uvijek dobro igrali, Bistrović: Idemo po tri boda

Nogometaši Slaven Belupa u petak će u sklopu 11. kola Prve hrvatske nogometne lige gostovati u Zagrebu kod Lokomotive. Farmaceuti u susret ulaze nakon dva neriješena rezultata protiv dviju jakih momčadi: Osijeka i Rijeke.

Kako je rekao trener Slavena Željko Kopić, analiziran je prošli tjedan koji je pozitivno ocijenjen, ali ostaje mala žal da se barem u jednoj od dvije prvenstvene utakmice nije došlo do tri boda.

Što se tiče sutrašnje utakmice, trener koprivničkog prvoligaša neće moći računati na ozljeđene Ivanovskog i Šarliju te na Vrljička koji ima tri žuta kartona.

— Zadnjih par utakmica u Zagrebu protiv Lokomotive smo izgledali baš dobro. Ako igraš dobro imaš i neku ambiciju. S obzirom na to da smo tamo s njima igrali dobro, siguran sam da će tako biti i sutra. Na nama je da, uz dobru igru, preko razine koncentracije, taktičkih zahtjeva i energetskog dijela dođemo do pozitivnog rezultata — rekao je Kopić.

Mjesto u prvih 11, u veznoj liniji, pronaći će Kristijan Bistrović koji je u zadnje vrijeme neizostavan član udarne postave Slaven Belupa, a kojeg je trener Kopić pohvalio i istaknuo da je, kao i do sada, sve dalje na njemu i njegovom radu.

— Žao mi je što nismo slavili barem u jednom susretu u posljednja dva kola protiv Osijeka i Rijeke, ali sada je to iza nas i u potpunosti smo okrenuti Lokomotivi. Idemo se u Zagreb pokušati nametnuti od prve minute i doći do tri boda. Zahvalan sam treneru Kopiću na ukazanoj prilici, do sada sam relativno zadovoljan svojim igrama, ali znam da mogu još puno bolje — rekao je Bistrović.

Utakmica Lokomotive i Slaven Belupa igrat će se sutra s početkom u 18 sati.

zatvori