Petak, 26. travnja 2024.

ŠOK NA GRADSKOM STADIONU Slaven Belupo nekoliko tjedana bez najboljeg igrača

Nogometni klub Slaven Belupo danas je i službeno potvrdio da će idućih nekoliko kola biti bez svog najboljeg i najefikasnijeg igrača – Mirka Ivanovskog. Naime, Makedonac je danas podvrgnut operaciji trbušnog zida.

Strijelac četiri pogotka već je neko vrijeme imao problem s ozljedom, a u dogovoru s klubom odlučeno je da se operacija više ne odgađa.

— Mirko je danas podvrgnut operativnom zahvatu. Već se neko vrijeme mučio s tim i mi smo htjeli to sve riješiti tijekom reprezentativne stanke, ali što zbog nedostatka doktora, što zbog godišnjih odmora nije se moglo doći do termina. Da smo dalje odgađali to bi bilo samo mučenje i ne bi bilo dobro za igrača. Neka procjena je da će Mirko biti spreman i maksimalno fit iza iduće reprezentativne stanke — rekao nam je trener Željko Kopić.

Napomenimo da je iduća reprezentativna stanka za četiri kola kada reprezentacija Hrvatske 6. i 10. listopada igra kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo. Ako se prognoze pokažu točnima, Ivanovski će propustiti utakmice protiv Istre, Osijeka, Rijeke i Lokomotive.

zatvori