Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

IMAMO DOBITNIKE Odvedite mališane na nagrađivanu predstavu o pustolovinama zaljubljenog puža

Portal Drava.info poklanja vam ulaznice za dječju predstavu “Ljubiti, samo ljubiti” koja će biti izvedena u petak, 8. rujna u dvorani Domoljub.

Po dvije ulaznice osvojile su Marija TurkTanja Kukec. Čestitamo!

Radi se o predstavi Teatra Poco Loco iz Zagreba u koprodukciji s Centrom mladih Ribnjak, autorica je Maja Katić prema stihovima Zvonimira Baloga, a redateljica Renata Carola Gatica.

Predstava “Ljubiti, samo ljubiti” selektirana je za 10. Festival Mali Marulić, a stručni žiri je nagradio Maju Katić za najbolju dramatizaciju.

Jeste li se ikada jako, strašno, užasno, odvratno, gadno, jezivo zaljubili?
Jeste? Odlično! Onda znate da je u životu najvažnije “Ljubiti, samo ljubiti”.

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac.
Sigurno se pitate kako je to moguće?!

Izvor: POU Koprivnica.

Eto kako: Puž se s kućicom rodio, kao što se slon rodio sa surlom. I dok je Puž slinio i hvalio svoju kućicu, u njegovom vrtu, svijetu i životu pojavila se Ružica, djevojčica glasovita po svojemu glasu. I onda se dogodilo TO – Puž se zaljubio. Ali, Ružici Puž nije bio po volji. Ona je željela da Puž postane junak, heroj, kralj, princ, sportaš ili bar ministar. Zbog Ružice je Puž bio spreman učiniti sve, pa čak i otići od doma, riješiti se kućice! I zato je Puž krenuo u pustolovine.
Sigurno se pitate kakve pustolovine?!
Itekakve!

Prošao je kroz jednu šumu, zapeo kod Carinika, vozio Mačkobus, spasio A razred, preplašio Zmaja, odgovorio na sve Ružičine zagonetke…Budući da kraj nikad nije isti kao početak, znajte da je sve to zapravo bilo potrebno kako bi Puž na kraju svih krajeva spoznao da je on jedan, jedinstven, pravi pravcati čovjek, pardon, PUŽ, točno takav kakav je.

Predstava počinje u 18 sati.

Režija: Renata Carola Gatica
Dramatizacija: Maja Katić
Autorica glazbe: Davorka Horvat
Scenografija i kostimografija: Jasmina Kosanović i Božidar Raos
Grafički dizajn: Bruno Kontrec
Fotografija: Tina Kadoić
Majstori tona: Marko Crnčević i Branko Pek

Igraju:
PUŽ: Bruno Kontrec
RUŽICA: Maja Katić
Uzrast: 3+

Ulaznice po cijeni od 20 kuna se mogu rezervirati telefonom 048 222 390 te na mail [email protected] ili kupiti na blagajni Domoljuba. Trajanje predstave je 50 minuta.

Slušaj uživo
zatvori