Petak, 3. svibnja 2024.

MODNI SAVJETI Što se nosi ove jeseni?

Modno osvježenje uz trikove i savjete donose vam sestre blogerice Dunja i Maja Mutavdžija s bloga beseenbepopular.com.

Jesen nam već polako pokazuje svoje zube, dok se ljeto bori svim snagama da nam pokloni još koju zraku sunca. Sve nas je to poljuljalo i natjeralo da iz ormara polako vadimo jesenske jakne i cipele.

Šaroliko kasno ljeto donijelo nam je hladna jutra i tople dane, baš prava uvertira u jesenski stil. Slojevito odijevanje – kratko i jasno.

Kako ne bismo zaboravili na ljeto, tri dominantne ljetne boje nosit će se i ove jeseni. Ružičasta, crvena i boja devine dlake ostaju dominantne tijekom cijele sezone.

Crvenu boju ovo su ljeto nosile trendseterice, a najpopularnija je u obliku male crvene haljinice.

Boja devine dlake je neutralna boja koja se poput kameleona uklapa u svaku modnu kombinaciju. Ovog su je ljeta trendseterice nosile u obliku širokih hlača, haljina i šešira, a tijekom jeseni ćemo ih nositi u obliku balonera i jakni.

Ružičasta boja je tijekom ljeta bila omiljena djevojkama romantičarskog stila, a ovu jesen to i nastavlja biti. Ako ju iskombinirate s tonovima lavande dobili ste dobitnu jesensku kombinaciju.

Od materijala ove jeseni dominira traper koji je uvijek aktualan, a ove ćemo ga jeseni nositi od glave do pete u obliku suknji, haljina, hlača i jakni.

Obuća

Tenisice se nose tijekom cijele godine, a ovu jesen na tenisicama će se upotrebljavati mješavina različitih materijala, mat ili sjajni efekti te ton na ton boje.

Kada odabirete visoke čizme odlučite se na one ukrašene elastičnim trakama, ali i elegantnim metalnim detaljima.

Jakne

Crne kožne jakne i dalje su hit i ne izlaze iz mode. Zakovice, resice, gumbi i sl. dobrodošle su na jaknama. Trend sezone su oversized jakne. Različiti uzorci i materijali na jaknama podići će vaš stil na nivo više.

Inspirirajte se fotografijama u nastavku. Donosimo vam opuštenu jesensku kombinaciju u kojoj smo kombinirale tenisice, oversized jaknu i poderane traperice. Tri top komada za jesenski casual stil. Draga jeseni, dobro nam došla u ormare.

Tekst: Dunja i Maja Mutavdžija, beseenbepopular.com

zatvori