Nedjelja, 16. lipnja 2024.

FOTO Trostruki sudar skrivila mlada vozačica koja nije poštivala prednost

Poznate su okolnosti trostrukog sudara koji se jučer dogodio u Koprivnici na raskrižju Ulice braće Radić, Ulice Ivana Sabolića i Starog Brežanca.

Nesreću je prouzročila 20-godišnja vozačica Peugeota 206 zagrebačkih registracijskih oznaka. Ona se oko 12:55 sati kretala Ulicom Stari Brežanec u smjeru spomenutog raskrižja.

Dolaskom do raskrižja nije postupila po znakovnim uputstvima odnosno nije se zaustavila na znak STOP već je oduzela prednost prolaska Ford Focusu koprivničkih registracija kojeg je vozio 64-godišnji muškarac Ulicom Braće Radić.

Tada je došlo do udara prednjeg dijela Peugeota u bočnu stranu Ford Focusa koji je od siline odbačen desno u smjeru Ulice Ivana Sabolića. U istom je trenutku ispred raskrižja bio zaustavljen Audi A5 koprivničkih registracija za čijim je upravljačem bio 33-godišnjak.

U nesreći su lakše tjelesne ozljede zadobile sve tri osobe, a treba napomenuti da nijedna od njih nije bila pod utjecajem alkohola. Protiv 20-godišnje vozačice pokrenut je prekršajni postupak zbog oduzimanja prednosti prolaska.

 

zatvori