Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Koprivnica se prekasno probudila, loše prvo poluvrijeme koštalo Zelene poraza

Nogometaši Koprivnice poraženi su u šestom kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na koprivničkom Gradskom stadionu slavila je momčad Vukovara rezultatom 1:2

U prvom poluvremenu gledali smo lošu i anemičnu predstavu Zelenih koji nisu imali dovoljno agresivnosti da bi uopće stvorili pravu priliku. Jedina opasnost koju je napravila Koprivnica bio je dalekometni udarac Jambrušića iz slobodnjaka što dovoljno govori o igri u prvih 45 minuta.

Gosti su to znalački iskoristili te su nakon dvije odlične kontre postigli dva pogotka i na odmor otišli s rezultatom 0:2. Već na poluvremenu trener Josip Omrčen-Čeko napravio je dvije zamjene pokazavši tako da nije zadovoljan izvedbom svoje momčadi.

Za razliku od prvog poluvremena, Zeleni su puno agresivnije ušli u nastavak susreta. Isplatilo im se to vrlo brzo kada je Jambrušić pogodio stativu, a na odbijenu loptu natrčao Brcković i zakucao za 1:2.

Stisnula je Koprivnica nakon tog gola. Pokušavali su Tucaković, Brcković i Sminderovac, ali nisu bili precizni. Do kraja utakmice Vukovarci su uspjeli iskontrolirati igru, a nakon što je još jednom Sminderovac u 90. minuti promašio veliku priliku, odnijeli su sva tri boda s Gradskog stadiona.

Ovim porazom Koprivnica je ostala na sedam osvojenih bodova nakon šest odigranih utakmica. U idućem kolu Zeleni će odmjeriti snage u Varaždinu protiv Varteksa, a utakmica će se igrati u subotu s početkom u 16 sati.

Sastav Koprivnice: Kurtanjek – Tucaković, Bukovac, Zanjko, Kolar – Sminderovac, Čakarić, Srbljinović, Jajalo, Bubnjić – Jambrušić. Još su igrali: Brcković, Šokec, Kovačić. Trener: Josip Omrčen-Čeko.

zatvori