Petak, 3. svibnja 2024.

VELIKA FEŠTA POVODOM DVA JUBILEJA Slaven Belupo pripremio nagrade za navijače, dolaze velika igračka imena

Nogometni klub Slaven Belupo idućeg će petka, 1. rujna, proslaviti dva jubileja – 110. rođendan i 20 godina od ulaska u Prvu hrvatsku nogometnu ligu.

Kao što smo već pisali, program će obilježiti dvije utakmice. U prvoj će snage odmjeriti veteranska reprezentacija Hrvatske predvođena imenima poput Mujčina, Kuznikua, Brnasa i ostalih, dok će se svi navijači koprivničkog prvoligaša moći prisjetiti velikog povijesnog događaja i ulaska u Prvu ligu gledajući ponovno na terenu Međimorca, Kadovića, Bulića, Ferenčinu, Drvoseka, Ogrizovića, Sertića, Štefulja, Markovinovića i ostale koji su donijeli veliku radost Koprivnici.

Nakon veteranskog spektakla, slijedi utakmica između trenutne momčadi Slaven Belupa i mađarskog prvoligaša Ujpesta. Što se tiče važnih informacija za sve navijače koji će doći na veliku proslavu, ulaz će biti besplatan, ali uz predočenje ulaznice. Svi zainteresirani moći će svoju kartu dobiti u tvrtkama: Podravka, Belupo, Calsberg, Grad Koprivnica i Komunalac, te na radijskim postajama i u prostorijama kluba na stadionu.

Ulaznice će se najvjerojatnije dijeliti od utorka, a bez njih nitko neće moći ući na stadion. Što se tiče iznenađenja koja je klub pripremio, otkrivena su dva. Prvih 2.000 navijača koji uđu na stadion dobit će prigodne majice kluba te će se dijeliti knjižice o povijesti Slaven Belupa i o aktualnoj sezoni. Za preostala iznenađenja svi zainteresirani morat će doći na stadion.

zatvori