Četvrtak, 2. svibnja 2024.

TEHNIČAR U POHODU NA PRVO MJESTO Nikola Grabar: Od prve utakmice pokazat ćemo što znamo

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca u subotu će na svom ‘Starom bregu’ ugostiti nogometaše Virovitice u prvom kolu Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Cvetkovčani će i ove godine biti jedan od glavnih favorita za osvajanje prvog mjesta, a važan kotačić u momčadi bit će pouzdani stoper Nikola Grabar koji nam je najavio sutrašnju utakmicu.

— Odradili smo dobre pripreme, odigrali puno utakmica, a pobjeda u onoj posljednjoj, protiv Ždralova, pokazala nam je da smo na pravom putu. U prvenstvo krećemo spremni i željni pobjeda. Odmah u prvoj utakmici, pogotovo na svom terenu, želimo pokazati što znamo, no svjesni smo, naravno, da neće biti lako. Ostale ekipe sada dobro znaju što očekivati protiv nas pa ćemo se ponekad i mi možda morati prilagoditi drugima. Sve u svemu, mislim da ne trebamo bježati od uloge favorita nego se tako i postaviti — rekao nam je Grabar.

Cvetkovčani su tijekom ljetnog prijelaznog roka u svoje redove doveli Golika, Kosira, Korena i Vađunca.

— Pristigla pojačanja dobro su se uklopila i mislim da imamo više širine nego prošle sezone. Uigravanja nikad dovoljno pa će svaka nova utakmica dodatno poslužiti i tome — zaključio nam je Grabar.

Kako će Tehničar startati u prvenstvo vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice protiv Virovitice koja će se igrati s početkom u 17:30.

4. HNL BJ-KC-VT – 1. kolo

Subota, 26. kolovoza
17:30
Orahovica: Papuk – Slatina
Garešnica: Garić – Križevci
Veliki Zdenci: Zdenka 91 – Tomislav (Berek)
Cvetkovec: Tehničar – Virovitica
Virje: Podravac – Rovišće
Nedjelja, 27. kolovoza
17:30
Kloštar Podravski: Mladost – Graničar (Đurđevac)
Predavac: Dinamo – Pitomača

zatvori